Pismo poslanika Koalicije povratak Holkeriju

Izvor: FoNet

Četvrtak, 12.02.2004.

14:31

Default images

Poslanici koalicije Povratak uputiće pismo šefu civilne misije UN na Kosovu Hariju Holkeriju, šefovima kancelarija pet najrazvijenijih zemalja zapada i svim međunarodnim institucijama, zbog neslaganja sa nacrtom dokumenta o primeni "Standarda za Kosovo", izjavio je FoNetu član koalicije Povratak Nenad Radosavljević. U pismu će biti ukazano da taj nacrt dokumenta ne prati interese srpske zajednice i da ne predviđa merljivost, odnosno mogućnost merljivosti primene standarda, rekao je Radosavljević i podsetio da ni u dokumentu Standardi za Kosovo nisu uvaženi amandmani srpske strane.

Radosavljević, koji je i savetnik šefa UNMIK-a za povratak, najavio je da poslanici koalicije Povratak neće učestvovati u radnim grupama Prištine u dijalogu sa Beogradom, ali nije isključio mogućnost da se to ipak desi "ukoliko Holkeri prihvati primedbe srpske strane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: