Da li je SDB Crne Gore pokušala atentat na Miodraga Živkovića

Izvor: B92

Nedelja, 25.01.2004.

17:26

Default images

Kolegijum Službe državne bezbednosti Crne Gore odbacio je, kao "neosnovane,
tendeciozne, zlonamerne i lažne" tvrdnje političkog lidera Liberalnog saveza Miodraga Živkovića da je policija pokušala da ubije njega i njegovu porodicu. Ocenivši da "jedan broj aktera na crnogorskoj političkoj sceni u kontinuitetu satanizuje SDB", kolegijum je naveo da je to potvrđeno i u slučaju Živkovića. "Očito, radi se o zloupotrebi javne riječi, sa ciljem razbijanja jednog od subjekata bezbednosnog sistema Republike Crne Gore", navedeno je u saopštenju.

Politički lider Liberalnog saveza Miodrag Živković ocenio je da su zaključci Službe državne bezbednosti povodom njegovih tvrdnji da je na njega pokušan atentat, "apsolutno zlonamerni, apsolutno neistiniti i apsolutno tendecioizni". "Šta mogu da očekujem od Službe, odnosno, od njenog Kolegijuma, kad je to služba za očuvanje ratnoprofiterskog i kriminalnog kapitala, okupljenog oko nekoliko porodica u Crnoj Gori, na čelu sa Milom Đukanovićem", izjavio je Živković agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: