Maršićanin i Tadić za nastavak razgovora

Izvor: Studio B

Petak, 23.01.2004.

22:46

Default images

Potpredsednici Demokratske stranke Srbije i Demokratske stranke, Dragan Maršićanin i Boris Tadić, zajednički su u petak uveče ocenili da bi trebalo da se nastave pregovori stranka demokratskog bloka, uz stav da bi novi republički izbori bili najgore rešenje. Tadić je gostujući na televizji Studio B, rekao da bi trebalo nastaviti razgovore, ali je i ponovio stav da Demokratska stranka u ovom trenutku smatra najboljim rešenjem formiranje većinske vlade stranka demokrataskog bloka. On je rekao i da su minimalne šanse da Glavni odbor DS prihvati formiranje manjinske vlade, ali i da treba "sučeliti argumente i za manjinsku i za većinsku vladu".

Potpredsednik DSS Dragan Maršićanin rekao je da stav GO DS da ne prihvati formiranje manjinske vlade, "predstavlja veliki problem" i da bi "to ličilo na približavanje novim izborima". On je ipak rekao da je optimista i da se nada da će razgovori biti uspešno okončani u periodu posle konsituisanja Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: