G17 plus i dalje za većinsku, ali verovatno i za manjinsku vladu

Izvor: B92

Nedelja, 18.01.2004.

11:21

Default images

Portparol G17 plus Ksenija Milivojević izjavila je u subotu da je Predsedništvo ove stranke prihvatilo ulazak u vladu. "Predsedništvo G17 plus i dalje smatra da je najbolje rešenje za Srbiju da novu vladu formiraju sve članice demokratskog bloka. Međutim, ukoliko to nije moguće postići, drugo najbolje rešenje je manjinska vlada u kojoj bi učestvovali DSS, G17 plus i koalicija SPO-NS, ali ‘uz obaveznu podršku DS-a. Predstavnici G17 plus će učestvovati u izradi sporazuma o programu nove vlade i njenom sastavu, kao i o obrazovanju svih državnih institucija. Ukoliko se postigne sporazum koji će omogućiti efikasan rad vlade i obezbediti bolji život građana Srbije, Predsedništvo će predložiti Glavnom odboru stranke da podrži ulazak G17 plus u takvu vladu”, rekla je Milivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: