Sastanak vlade i Saveta za borbu protiv korupcije 23. januara

Izvor: Beta

Petak, 16.01.2004.

09:37

Default images

Predsednik Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać najavila je u petak uveče da će zajednički sastanak Vlade Srbije i Saveta, na kojem će biti reči o privatizaciji, biti održan u petak, 23. januara. "Sastanku će prisustvovati i ministar privrede i privatizacije Srbije Aleksandar Vlahović, koji je i predložio njegovo održavanje, kao jedne javne rasprave o privatizaciji", kazala je Baraćeva agenciji Beta, nakon sednice Saveta. Ona je dodala da je Savet razmatrao predlog daljih aktivnosti.

Savet je, kako je kazala, na prethodnoj sednici usvojio izveštaj o privatizaciji i poslao ga premijeru i ministarstvu privatizacije, uz predlog da ih pozove na zajednički sastanak. Prema njenim rečima, Savet je na današnjem sastanku odlučio da se krivične prijave protiv njegovih članova, podignute do sada, ali i sve eventualne buduće, prosledjuju advokatima koji su u Savetu, Dušanu Slijepčeviću i Aleksandru Ćurčiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: