Holkeri u četvrtak u Beogradu razgovara sa Čovićem

Izvor: B92

Sreda, 14.01.2004.

14:30

Default images
Šef UNMIK-a Hari Holkeri dolazi u četvrtak u Beograd na sastanak sa predsednikom Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojšom Čovićem. Čović je u sredu na konferenciji za novinare rekao da će se sa Holkerijem sastati u 10 časova u Vladi Srbije.

Njih dvojica će razgovarati o standardima i proceduri rada Radnih grupa za izradu plana implementacije standarda. "Svi sastanci radnih grupa bez prisustva Srba nisu legitimni. Vlada Srbije ne može da prihvati standarde bez obzira na to što su učinjeni određeni pozitivni koraci u smislu vraćanja preambule koja se poziva na rezoluciju 1244, jer tu piše da Kosovo treba da ima suštinsku autonomiju", rekao je Čović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: