Velimir Ilić: Predložiću SPO-u podršku manjinskoj vladi DSS-a

Izvor: Beta, RTS

Ponedeljak, 12.01.2004.

20:49

Default images

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je u ponedeljak da će organima te stranke i koalicionom partneru Srpskom pokretu obnove predložiti podršku manjinskoj vladi Demokratske stranke Srbije. "Mi smo spremni da se dogovorimo, i verujem da će SPO i NS biti, kao i uvek, veoma kooperativni u razrešavanju ovog problema. Bolje je bilo kakva vlada nego nikakva, kako bi Srbija konačno dobila institucije", rekao je Ilić za RTS. Ilić je ponovio da je "potrebna većinska vlada na duži rok, do dve godine". "Ako, međutim, DŠ želi da se vlada formira na godinu dana, to je novi momenat i moram da razgovaram sa koalicionim partnerom (SPO) i da to iznesem organima NS", rekao je Ilić.

Predsednik NS je naveo da "personalna rešenja nisu sporna", i da je "bitno napraviti dobar tim, jer građani Srbije očekuju da počne da se radi, nove investicije i dovođenje stranih investitora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: