BATIC: POLICIJA I VOJSKA TREBA DA UHAPSE MILOSEVICA

Izvor: B92

Nedelja, 01.10.2000.

16:33

Default images
Predsednik Demohriscanske stranke Srbije i jedan od lidera Demokratske opozicije Srbije Vladan Batic pozvao je u nedelju policiju da spreci predsednika SRJ Slobodana Milosevica "da izvede ono sto namerava da izvede". "Milosevic poziva vojsku da brani ustavni poredak... Nema sa njim ustavnog poretka, on je izvan zakona. Vojska i policija treba prvo njega da uhapse", rekao je Batic na konferenciji za stampu, prenosi Beta. On je izrazio uverenje da policija nece intervenisati protiv pristalica DOS koji protestuju zbog odluke Savezne izborne komisije da proglasi drugi krug izbora za predsednika SRJ. Batic je istakao da je policija "potpuno solidarna" sa DOS-om, i da bi se svaki nalog policiji da intervenise protiv gradjana koji mirno demonstriraju naredbodavcima "vratila kao bumerang". Batic je, izrazio ocekivanje da ce i znatan broj clanova i funkcionera Socijalisticke narodne partije Crne Gore okrenuti ledja koaliciji Socijalisticke partije Srbije i Jugoslovenske levice, posto, kako je ocenio, u toj partiji postoje "politicki svesni" ljudi koji nisu samo "puke marionete" Slobodana Milosevica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: