KILIBARDA: UZAVRELI GRADOVI CE OTERATI MILOSEVICA

Izvor: B92

Nedelja, 01.10.2000.

16:32

Default images
Bivsi predsednik crnogorske Narodne stranke Novak Klibarda ocenio je u nedelju da ce samo "uzavreli" gradovi u Srbiji i "vrenje" u njima naterati predsednika SRJ Slobodana Milosevica da ode sa te funkcije. "Sa Milosevicem jedino moze da 'pregovara' narod", rekao je Kilibarda Radiju "Slobodna Evropa", prenosi Beta. On je, medjutim, izrazio bojazan da sadasnjim ponasanjem Milosevic dobija u vremenu, jer "takva inteligentna licnost" tesko silazi sa vlasti. "Milosevic ima visoki kolicnik intelegencije u obliku taktike, a nulti stepen u obliku strategije", rekao je Kilibarda koji je sada sef Crnogorske trgovinske misije u Sarajevu. On je izrazio ocekivanje da ce se drugi izborni krug za predsednika SRJ, nazalost, odrzati i dodao da ce to Crna Gora "moci da iskoristi u svoju korist".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: