BATIC POZVAO ODBOJKASE DA NE PRISTANU NA MANIPULACIJU

Izvor: B92

Nedelja, 01.10.2000.

18:46

Default images
Jedan od lidera Demokratske opozicije Srbije Vladan Batic cestitao je odbojkaskoj reprezentaciji osvajanje zlatne medalje na Olimpijadi, ali ih je istovremeno pozvao da "ne ucestvuju na bilo koji nacin u politickoj promociji Slobodana Milosevica". "Hrabri odbojkasi, zbog svega sto ste ucinili za sve narode u Jugoslaviji apelujemo na vas da ne dozvolite da sa vama manipulisu isti oni koji pokusavaju da posle svih nesreca u koje su gurnuli nasu zemlju uprljaju i vasu veliku pobedu", naveo je Batic u pisanoj izjavi, koju prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: