Svilanović: Vladu ce formirati stranke koju Srbiju vide u EU

Izvor: B92

Četvrtak, 11.12.2003.

23:28

Default images

Lider Građanskog saveza Srbije Goran Svilanović ocenio je u četvrtak uveče da će vladu, posle parlamentarnih izbora u Srbiji, formirati oni politički akteri koji žele da zemlju uvedu u Evropsku uniju. Svilanović je, u izjavi agenciji Beta posle svečanosti koju je organizaovao OEBS, izrazio uverenje da će građani Srbije izabrati vladu koja će doprineti stabilizaciji prilika u zemlji i njenom ulasku u evropske institucije. "Verujem da građani, koliko god razloga imaju da su nezadovoljni teškim socijalnim stanjem, jer su protekle tri godine za nas bile teške i problematične, shvataju da je jedini način da se to stanje prevaziđe ubrzanje procesa privatizacije, ubrzanje reformi započetih u policiji i vojsci, i konačno, ubrzanje reformi u onom sektoru u kom se najviše očekuju - u pravosuđu", rekao je Svilanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: