Ivanović: Da Holkeri poništi i druge sporne odluke Skupštine Kosova

Izvor: B92

Četvrtak, 11.12.2003.

19:59

Default images
Član Predsedništva Skupštine Kosova Oliver Ivanović rekao je u četvrtak uveče da je očekivano reagovanje šefa UNMIK-a Harija Holkerija da poništi odluku Skupštinu Kosova kojom se odbacuju zakoni Jugoslavije i Srbije u Pokrajini. "Odluka Holkerija je očekivana zato što je odluka Skupštine van njenih ovlašćenja, a da to nije uradio doveo bi u opasnost i UNMIK-ove uredbe", naveo je Ivanović komentarišući Holkerijevu odluku.

Ivanović smatra da će Holkeri "morati da proglasi nevažećim i druge današnje odluke Skupštine Kosova - među kojima je odluka o formiranju Radio-difuznog saveta, u kojem su svi članovi Albanci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: