DRECUN:NAREDNIH SATI ZNACE SE MILOSEVICEV SCENARIO

Izvor: B92

Petak, 29.09.2000.

17:25

Default images
Ministar u Vladi Crne Gore i potpredsednik Narodne stranke Predrag Drecun ocenio je da ce se u naredna 24 sata znati da li ce rezim u Srbiji primeniti radikalni scenario, kako bi se sacuvala vlast Slobodana Milosevica. On je u izjavi agenciji Beta izrazio bojazan da bi zbog kradje glasova Demokratskoj opoziciji Srbije, na saveznim izborima, moglo doci do zaostravanja politickih prilika u toj republici. Drecun je podrzao nameru DOS da blokira celu Srbiju, rekavsi da su "demonstracije otpor na brutalnu kradju glasova i da narodu nista drugo nije preostalo obzirom da su mehanizmi ocuvanja vlasti u rukama onih koji su iskrivili izbornu volju gradjana". Komentarisuci informacije da se Socijalisticka narodna partija nudila DOS-u, Drecun je rekao da je SNP "interesna grupa koja je Slobodana Milosevica koristila kao kopcu koja garantuje vlast". On je kazao da potpredsednici SNP Predrag Bulatovic i Zoran Zizic ne bi smeli da dobiju sansu da "partiju rata, straha i uzasne destruktivne i anitzapadne orijentacije vrate na saveznu politicku scenu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: