VOJVODJANSKI DOS U CETVRTAK ODLUCUJE O NACINU PROTESTA

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2000.

17:29

Default images
Sef izbornog staba Demokratske opozicuje Srbije za Vojvodinu Gordana Comic najavila je da ce se vojvodjanski DOS u cetvtak uvece izjasniti o nacinu protesta u Vojvodini protiv odluke Savezne izborne komisije. "U kontaktu smo sa svim nasim odborima u pokrajini, a da li ce to biti generalni strajk, blokada skola, fakulteta, bioskopa i pozorista ili neki drugi vid javnog ukazivanja na stvarne rezultate predsednickih izbora saopsticemo u cetvrtak uvece na Trgu slobode u Novom Sadu", precizarala je Comic. Ona je ocenila da odluka SIK o drugom krugu izbora za predsednika SRJ, nece izazvati represiju Vojske Jugoslavije i policije ni prema gradjanima Vojvodine, niti u Srbiji. "Pouzdano znam da je velika vecina u VJ i policiji glasala za DOS, cega je potpuno svestan i porazeni kandidat levice Slobodan Milosevic", rekla je Comic agenciji Srna, pozivajuci se na zapisnike SIK, koje je imala priliku da vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: