BORISLAV MILOSEVIC: PREDSEDNIK CE POSTUPITI PO USTAVU

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2000.

17:57

Default images
Ambasador SRJ u Moskvi i brat predsednika Jugoslavije, Borislav Milosevic, rekao je u izjavi za B2-92 da jedino Savezna izborna komisija ima pravo da saopsti zvanicne izborne rezultate, a da su svi ostali podaci pre svega politicki koji se mogu osporavati. Na pitanje da li moze da zamisli situaciju u kojoj Slobodan Milosevic priznaje poraz i predaje vlast Vojislavu Kostunici, Borislav Milosevic je rekao da je "uveren da predsednik ne moze i nece postupati drugacije nego po ustavu SR Jugoslavije." Borislav Miloesvic je informacije da se predsednik SRJ Slobodan Milosevic nalazi u Moskvi nazvao glasinama. "Ja takvih informacija nemam. Verujem da bi ambasada bila obavestena o tako necemu. To se lansira iz jugoslovenskih kuhinja, tu nema sumnje", rekao je za B2-92 ambasador SRJ u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: