SVAKODNEVNI PROTESTI U CACKU

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2000.

17:47

Default images
Demokratska opozicija u Cacku najavila je da ce od cetvrtka svakodnevno organizovati proteste u tom gradu zbog nepriznavanja izbornih rezultata. Sef izbornog staba DOS za Cacak Milan Kandic rekao je, prilikom urucenja resenja novoizabranim odbornicima, da su predsednici cacanskih politickih stranaka podneli prijavu SUP Cacak za odrzavanje svakodnevnih protesta. On je dodao da se u prijavi navodi da se na zahtev ogromnog broja gradjana opstine Cacak zbog nezadovoljstva zbog neobjavljivanja stvarnih rezultata izbora za predsednika SRJ, politicke stranke, clanice DOS, zakazuju svakodnevni protestni skup gradjana. Skup ce se od 28. septembra odrzavati svakog dana na gradskom trgu u Cacku s pocetkom u 20 casova, sve dok SIK ne objavi stvarne rezultate izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: