Saakašvili jedini kandidat opozicije za predsednika Gruzije

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2003.

09:47

Default images
Zvaničnici gruzijskih političkih stranaka koje su doprinele obaranju predsednika Gruzije Eduarda Ševarnadzea trebalo bi u sredu da kandiduju opozicionog lidera Mihaila Saakašvilija za svog predsedničkog kandidata. Lideri tih partija kažu da će se vodeće ličnosti dve glavne opozicione partije sastati i imenovati Saakašvilija za svog jedinog kandidata. "Jasno je da će on biti predsednički kandidat opozicije", rekao je Koba Bekauri, jedan od zvaničnika Saakašvilijeve partije Narodni pokret. Takav potez će značiti da predsednica gruzijskog parlamenta Nino Burdzhanadze, trenutno vršilac dužnosti šefa države, nije odlučila da se kandiduje za predsednika Gruzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: