KRUNSKI SAVET I VECE CESTITALI DOS I KOSTUNICI

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2000.

15:44

Default images
Krunski savet i Krunsko vece cestitali su izbornu pobedu narodu Srbije i Crne Gore i pozdravili izbor Vojislava Kostunice za predsednika SRJ. "Ovo je prvi, ali velik korak u osvajanju slobode i demokratije", istice se u saopstenju iz kancelarije prestolonaslednika Aleksandra povodom pobede DOS. Krunski savet i Krunsko vece isticu da "na onima kojima je narod ukazao svoje poverenje i poverio vodjenje svoje sudbine u narednom periodu lezi ogromna odgovornost, pre svega odgovornost da brane i odbrane iskazanu narodnu volju". "Svi smo suoceni sa bezocnoscu onih koji ne znaju za stid i granice i s rezimskom oprobanom strategijom kradje izbornih rezultata", istice se u saopstenju. "Jedinstvo demokratskih snaga se mora ocuvati. Sada cak i vise nego pre izbora. To jedinstvo je donelo pobedu narodne volje, i to jedinstvo je narodni mandat prema kom se mora odnositi s postovanjem i poverenjem. Niko nije ovlascen da narodnu pobedu ustupi uzurpatoru", naglasavaju Krunski savet i Krunsko vece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: