POPOVIC: KOSTUNICA NAS NOV PREDSEDNIK

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2000.

15:28

Default images
Potpredsednik Narodne stranke iz Crne Gore Predrag Popovic oslovio je kandidata Demokratske opozicije Srbije za predsednika Jugoslavije Vojislava Kostunicu kao "nas nov predsednik". "Srbija je u sredu, na velicanstvenom mitingu u centru Beograda, definitivno resila pitanje pobednika", rekao je Popovic na konferenciji za novinare u Podgorici. Popovic je rekao da su "stotine hiljada ljudi, svojim prisustvom overile velicanstvenu pobedu DOS". On je kazao da se Srbija " podelila na one koji kradu i na narod koji se brani od te kradje". O radu Savezne izborne komisije Popovic je rekao da "nijedan podatak koji su objavljivali tokom izbora, kao i nakon prebrojavanja glasova, nije bio isti ili priblizno isti". "Neka objasne kako je broj izaslih biraca u odnosu na ranije objavljene podatke umanjen za 600.000, zasto zvanican rezultat nije objavljen u sluzbenom zapisniku, vec na obicnom papiru, bez ikakvih potpisa i pecata, i zasto predstavnicima opozicije nije dozvoljen uvid u materijale, na osnovu kojih su proglaseni ovakvi, ocigledno, nastelovani rezultati", rekao je potpredsednik NS, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: