DJUKANOVIC: MILOSEVIC BEZ PODRSKE I U CRNOJ GORI

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2000.

16:20

Default images
Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic izjavio je da na savezne izbore u ovoj republici nije izaslo vise od 20 odsto biraca, sto potvrdjuje da ogromna vecina gradjana ne podrzava Slobodana Milosevica. On je u intervjuu za hrvatski radio rekao da su time potvrdjene izborne prognoze crnogorske vlasti, kao i njena odluka da bojkotuje savezne izbore. Komentarisuci ishod izbora u Srbiji, crnogorski predsednik je kazao da je evidentno da kandidat DOS Vojislav Kostunica ima ogromnu prednost u odnosu na Milosevica i da treba ocekivati da ce Kostunica pobediti u prvom krugu predsednickih izbora. On je, medjutim, procenio da nije nerealno ocekivati kako ce aktuelni jugoslovenski predsednik uciniti sve da se odrzi na vlasti. "VJ je licna garda gospodina Milosevica u sluzbi ocuvanja njegove diktature", rekao je crnogorski predsednik, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: