Nova Srbija osuđuje učešće ministara u kampanji

Izvor: B92

Sreda, 05.11.2003.

15:05

Default images

Izborni štab predsedničkog kandidata Nove Srbije Velimira Ilića osudio je "učešće ministara i celokupne Vlade Srbije" u kampanji predsedničkog kandidata DOS-a Dragoljuba Mićunovića. "Vlada Srbije službeno učestvuje u predsedničkoj kampanji kandidata DOS-a, stavljajući na raspolaganje službeni novac, automobile i sva ostala sredstva. Smatramo da ministri i ostali članovi vlade mogu podržavati Mićunovića kao predsedničkog kandidata, privatno, ali nemaju prava da manipulišu voljom građana", navodi se u saopštenju Nove Srbije, čiji je Ilić predsednik. Ilićev izborni štab ocenjuje da "ponašanje vlade stvara atmosferu nejednakih uslova za vođenje predsedničke kampanje, pri čemu se kandidat DOS-a glorifikuje, i pored toga što još uvek, nije predstavio predsednički program".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: