AMBASADOR MILOSEVIC NE ISKLJUCUJE DRUGI KRUG

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2000.

22:56

Default images
Jugoslovenski ambasador u Moskvi i brat predsednika SRJ Borislav Milosevic izjavio je u ponedeljak da koalicija levice ocekuje sa "nadom i optimizom" pobedu Slobodana Milosevica vec u prvom krugu, ali nije iskljucio mogucnost i drugog kruga. "Obezdedicemo pravednu i pravovremenu informaciju, po nasim zakonima" o rezultatima izbora, rekao je Milosevic u intervjuu ruskoj televiziji ORT, javlja Beta. Na opasku novinara da je rezultat politike Milosevica "tragican", da je Jugoslavija prosla kroz cetiri rata, da je "neizvesno stanje na Kosovu i moguc je sukob sa Crnom gorom", Milosevic je odgovorio da "SFRJ nije eksplodirala u rezultatu politike Slobodana Milosevica, vec geopolitickih uzroka". Na pitanje da li je moguc oruzani konflikt izmedju Srbije i Crne Gore, on je odgovorio da to zavisi "samo od rukovodstva Crne Gore".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: