Janušević: Nisam pretio Đeliću

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.11.2003.

20:33

Default images

Bivši savetnik za bezbednost premijera Srbije Zoran Janjušević rekao je u ponedeljak uveče za Radio B92 da nikada nije pretio ministru finansija u Vladi Srbije Božidaru Đeliću, ili bilo kome iz Ministarstva finansija, čime je demantovao Đelićevu tvrdnju nešto ranije datu Televiziji B92. “Apsolutno nije tačno sve što je gospodin Đelić rekao. Ja sam isključivo izjavu dao Večernjim novostima. To je bila jedna jedina izjava. Sve ostalo nije tačno. Nikoga ne zovem. A to što kaže da mu neko preti… Pa on je čovek koji je sebi u životu napravio toliko neprijatelja, da mora da se zapita ko mu preti. Sve dokaze koje ima za to da mu ja pretim, neka iznese, i ja ću da odgovaram za to. Neka samo dokaže na koji način je to rađeno”, rekao je Janušević za Radio B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: