MILOSEVIC IZGUBIO U RODNOM GRADU

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2000.

22:14

Default images
Predsednicki kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Kostunica je u Pozarevcu dobio 22.849 glasova, predsednicki kandidat Socijalisticke partije Srbije i Jugoslovenske levice Slobodan Milosevic 20.353 glasova, a kandidat Srpskog pokreta obnove Vojislav Mihailovic 2.363 glasova, navodi DOS. Za kandidata Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolica se, prema istom izvoru, opredelilo 1.430 biraca, a za kandidata Alternativne stranke Miodraga Vidojkovica 453 biraca. Savezna i opstinska izborna komisija u Pozarevcu u ponedeljak nisu odrzale najavljene sastanke na kojima je trebalo da razmotre prigovore na izborni postupak. Nezvanicno se saznaje da ce sastanak biti odrzan u utorak, nakon sastanka Okruznog i Opstinskog odbora Socijalisticke partije Srbije. Rok za donosenje odluka po prigovorima istice sutra. Prigovore na regularnost izbora na pojedinim birackim mestima podneli su i predstavnici vlasti i predstavnici opozicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: