PLJEVALJSKI SNS CESTITAO KOSTUNICI POBEDU

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2000.

21:39

Default images
Opstinski odbor Srpske narodne stranke iz Pljevalja cestitao je Vojislavu Kostunici pobedu na izborima. "Ovo je dan velike nade za Srbiju i Crnu Goru, za citav srpski narod i sve gradjane zajednicke nam drzave, jer je 24. septembra pocela Nova buna na dahije", navodi se u saopstenju SNS Pljevlja, koje je potpisao predsednik Novica Stanic. SNS je crnogorska stranka koja ucestvuje na saveznima izborima, ali je unutar te partije doslo do podela, jer je deo koji predvodi Stanic podrzao Kostunicu. "S verom da se demokratska Srbija umiriti ne moze, cestitamo velicanstvenu pobedu i zelimo da vam bog da snage i mudrosti da budete na visini ovog istorijskog trenutka", navodi se u saopstenju, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: