MUP CRNE GORE CE USPOSTAVLJATI RED NA BIRACKIM MESTIMA

Izvor: B92

Subota, 23.09.2000.

14:23

Default images
Povodom odluke savezne izborne komisije o davanju ovlascenja Vojnoj policiji da na nedeljnim izborima uspostavi javni red i mir na birackim mestima u Crnoj Gori, ukoliko on bude narusen, u subotu se saopstenjem oglasilo Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Crne Gore u kojem se kaze da Generalstab VJ ni na koji nacin nije obavestio crnogorsku Vladu da ce pripadnici Vojne policije umesto pripadnika Ministarstva unutrasnjih poslova obezbedjivati javni red i mir na birackim mestima tokom odrzavanja saveznih izbora 24. septembra. Shodno tome, ovo pitanje nije moglo biti predmet razgovora izmedju organa Ministarstva unutrasnjih polova i Vojske Jugoslavije, zbog cega ova aktivnost Vojne policije ni na koji nacin nije mogla biti dogovorena, navodi se u saopstenju MUP-a Crne Gore i dodaje da ce na dan "odrzavanja nelegitimnih saveznih izbora, 24. septembra, 2000. godine, uspostavljati javni red i mir na cijeloj teritoriji Republike Crne Gore, pa samim tim i na svim birackim mjestima u Crnoj Gori, ukoliko dodje do njegovog narusavanja", javlja dopisnik ANEM-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: