SIK NALOZILA PROVERU GLASACKIH LISTICA ZA PREDSEDNIKA SRJ

Izvor: B92

Subota, 23.09.2000.

19:31

Default images
Savezna izborna komisija nalozila je birackim odborima da prilikom glasanja za predsednika SRJ, pre nego sto birac stavi glasacki listic u kutiju, provere da li se u savijenom listicu nalazi jos jedan listic, prenosi Beta. "Provera se vrsi tako sto birac, nakon sto je zaokruzio zeljenog kandidata, savijeni listic predaje birackom odboru radi provere da u listic nije ubacen drugi listic, ne narusavajuci tajnost glasanja, a potom listic stavlja u kutiju", utvrdio je SIK. Takvu odluku SIK je obrazlozio tvrdnjom da su strani faktori "koji vode subverzivne aktivnosti protiv SRJ" pripremili "poseban plan sabotaze i kompromitovanja predsednickih izbora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: