RV: Ako Mićunović odustane, kandidat za predsednika možda Isakov

Izvor: B92

Nedelja, 19.10.2003.

11:14

Default images

Reformisti Vojvodine ponovili su u subotu uveče da svesrdno podržavaju kandidaturu lidera Demokratskog centra Dragoljuba Mićunovića za predsednika Srbije, ali je na sednici najužeg rukovodstva raspravljano i o mogućnosti da se lider te stranke Miodrag Isakov kandiduje za predsednika, ukoliko Mićunović odustane. Funkcioner reformista Đorđe Subotić rekao je agenciji Beta da njegova stranka smatra da je Mićunović idealan kandidat za predsednika Srbije, pošto bi mogao da odigra integrativnu ulogu u prevazilaženju nesporazuma na političkoj sceni. Subotić je, međutim, kazao da je razmatrana mogućnost ko bi od demokratskih kandidata mogao da se kandiduje na izborima, ukoliko Mićunović odustane od kandidature, za šta “postoji mogućnost”, na osnovu nekih najava iz Demokratskog centra. Ovaj funkcioner refomista rekao je da je razmatrana i mogućnost da lider RV i potpredsednik Vlade Srbije Miodrag Isakov bude predsednički kandidat, ukoliko Mićunović odustane, i da rukovodstvo njegove stranke nije donelo konačnu odluku po pitanju Isakovljeve kandidature.

Medjutim, potpredsednik Vlade Čedomir Jovanović u intervjuu za "BK" televiziju kaže da će Mićunović biti predsednički kandidat DOS-a. Odgovor na ove dileme saznaćete u ponedeljak u "Kažiprstu" Radija B92 koji počinje u 9 časova i 30 minuta, a gost je Dragoljub Mićunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: