ODBIJENO 20 KONTROLORA DOS U BOJNIKU

Izvor: B92

Petak, 22.09.2000.

19:01

Default images
Funkcioner Demokratske stranke u Bojniku Dragan Petrovic optuzio je u petak izbornu komisiju u toj opstini za "manipulaciju birackim spiskovima", jer kontrolorima Demokratske opozicije Srbije nije dozvolila pracenje izbora, pod obrazlozenjem da nisu uredno evidentirani u birackim spiskovima. Potpredsednik DS u Bojniku izjavio je agenciji Beta da je DOS "u poslednjem casu" morala da zameni ranije predvidjenih 20 kontrolora novim predstavnicima. Petrovic je rekao da je izborna komisija navela da ne moze da odobri pracenje izbora kontrolorima DOS, jer nisu upisani u biracki spisak ili se njihovi maticni brojevi u licnim kartama ne slazu sa brojevima upisanim u biracki spisak. "Rec je manipulaciji, buduci da su odbijeni kontrolori jutros rano dobili pozive za glasanje, sa ispravnim maticnim brojevima", rekao je Petrovic. Na 41 birackom mestu u Bojniku, gde je na vlasti Socijalisticka partija Srbije, bira se 27 odbornika za lokalnu skupstinu. DOS je podneo listu sa sest, a Srpski pokret obnove sa pet odbornickih kandidata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: