Tomić: Glasaćemo za nepoverenje Vladi

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2003.

15:59

Default images

Kandidat Socijalističke narodne stranke za predsednika Srbije Dragan Tomić rekao je u sredu u Valjevu da će SNS, "bez obzira na to šta mislimo o aktivnostima Srpske radikalne stranke i Demokratske stranke Srbije, u Skupštini Srbije glasati za smenu predsednika Parlamenta Nataše Mićić i za izglasavanje nepoverenja Vladi Srbije". On je rekao da je obaveza opozicije da izađe na izbore i da se na taj način bori za svoje programe i smenu vlasti. Tomić je posebno naglasio da je cilj te stranke da njen kandidat uđe u drugi izborni krug i očekuje da će se to "sigurno dogoditi ako tog kandidata podrži i Socijalistička partija Srbije”, rekao je Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: