DSS 20, DS i G17 po 15 odsto podrške

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2003.

09:30

Default images

Poslednje istraživanje agencije "Statedžik marketing" pokazuje da Demokratska stranka Srbije ima podršku 20 odsto birača, a Demokratska stranka i G17 plus beleže pad popularnosti i imaju podršku od po 15 odsto glasača. Direktior te agencije Srđan Bogosavljević kaže za B92 da često otvaranje afera veoma nepovoljno deluje na rejting stranaka koje su uključene u njih. "U ovom trenutku imamo afere pre svega na relaciji G17 plus-DS. Nema ni 7 ili 8 meseci kada da je praktično Miroljub Labus, kao predsednik G17, bio praktično kandidat DS za predsedničke izbore. Sada oni jedni druge optužuju i to nikako ne može, u percepciji građana, da bude dobro. Te afere će ići u pravcu erozije popularnosti učesnika afera, osim ako se teret afera ne prebaci na stvarne političke protivnike. Dakle, nikom ne bi štetila nikakva svađa radikala, na primer, i DS ili G17, jer svi doživljavaju radikale i DS, odnosno G17, kao protivnike i ako oni jedni druge optužuju, to je u redu. Ali, ako se oni koji su viđeni kao tim međusobno optužuju, to naprosto loše deluje", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: