Živković o razgovorima stranaka sa G17 plus

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.09.2003.

16:53

Default images

Početak međustranačkih razgovora u ponedeljak je komentarisao i republički premijer Zoran Živković koji je na pitanje novinara B92 da li je ugroženo funkcionisanje vladajuće koalicije s obzirom da su neke članice prihvatila rezgovore sa G17 Plus, odgovorio sledeće: "To što je neko u koaliciji DOS ne znači da je njemu zabranjeno da nezavisno politički deluje, zavisno od svog interesovanja. Ne znam da li je dobro da ja komentarišem te susrete. Jedino što može da izazove dilemu, to je pitanje zašto bi neko ko je u vladajućoj koaliciji sa nekim pričao o vanrednim izborima, ali i to je deo političkog života i mislim da ne treba da imamo ništa protiv tih sastanaka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: