Čomić: Skupština neće reagovati na zahtev G17 plus

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.09.2003.

16:26

Default images

Potpredsednik Skupštine Srbije Gordana Čomić izjavila je u ponedeljak da Skupština Srbije podržava stav predsednika parlamenta Nataše Mićić da nije bilo neregularnosti na sednici 22. jula, kada su izabrani Savet i guverner Narodne banke Srbije, i da na zahtev G17 plus da se te odluke ponište neće reagovati. "Ako hoćete da institucije funkcionišu, onda im morate dati šansu da funkcionišu. Skupština ima svoju proceduru i predsednica Nataša Mićić je obavestila javnost da na sednici koja se pominje nije bilo neregularnosti, a da su svi mehanizmi koji su mogli biti primenjeni izostali, i u toku sednice i u toku usvajanja zapisnika i što se Narodne Skupštine tiče ona, naravno, stoji iza izjava svoje predsednice", rekla je Čomić za radio Beograd 202.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: