KOSTUNICA GOVORIO PRED OKO 10.000 KRALJEVCANA

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2000.

23:46

Default images
Predsednicki kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Kostunica u cetvrtak uvece je, pred oko 10.000 Kraljevcana, za incidente koji su se dogodili tokom njegove posete Kosovu okrivio "saku nesrecnika placenih od strane Slobodana Milosevica". Miting predsednickog kandidata DOS u Kraljevu poceo je sa vise od tri sata zakasnjenja, posto je Kostunica sa pratnjom u dva navrata zadrzavan na policijskim punktovima, na administrativnoj granici sa Kosovom, kao i nedaleko od Kraljeva. "U Kosovskoj Mitrovici sam preneo poruku da treba da budemo u miru sa celim svetom, sto nije politicka, vec novozavetna poruka", kazao je Kostunica, i dodao da ga incidenti nisu sprecili da kaze sve sto je nameravao da izgovori na Kosovu ili naveli da ne poseti neko od mesta u koja je planirao da ode. Predsednicki kandidat DOS je dodao da ce ponovo otici na Kosovo, i zapitao da li ce to moci da ucini i Milosevic, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: