DOS: MATICEVE TVRDNJE POKAZUJU NESIGURNOST ESTABLISMENTA

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2000.

21:08

Default images
Demokratska opozicija Srbije u cetvrtak je ocenila da plasiranje vesti o raskrinkavanju navodnih zavera protiv drzavnih vlasti pokazuje "stepen panike i nesigurnosti vladajuceg establismenta", prenosi Beta. "Paranoicna potraga za zaverama i neprijateljima koji vrebaju na sve strane, posledica je saznanja do kojih je dosla i vladajuca koalicija - da voljom naroda neminovno gubi na predstojecim izborima", navodi se u saopstenju DOS. Savezni ministar za informisanje Goran Matic u sredu je optuzio americku administraciju da je u saradnji sa delom opozicije u Srbiji, nevladinom organizacijom G17 Plus i pokretom "Otpor" pripremila scenarija za "nasilno rusenje vlasti u SRJ". "U nameri da unapred odbace narodnu volju, a i usled saznanja da je najveci broj profesionalaca u vojsci i policiji cvrsto opredeljen da postuje rezultate izbora, serviraju izmisljene price o navodnoj zaveri... Ta prica je proizvedena iz mentalnog sklopa ovdasnjih vlastodrzaca, ciji je specijalitet upravo koriscenje maskiranih batinasa i siledzija", navodi se u saopstenju DOS uz uverenje da najveci broj cestitih pripadnika Vojske Jugoslavije i Ministarstva unutrasnjih poslova Srbije nece raditi protiv svog naroda, "a za racun sacice gubitnika koji u kradji vide spas za svoje steceno bogatstvo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: