POLICAJCI U CIVILU USLI U PROSTORIJE DOS-A U CACKU

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2000.

18:02

Default images
Tri policijska inspektora u civilu u sredu su, oko 12 sati, usla bez naloga u Izborni stab Demokratske opozicije Srbije u Cacku, gde su sat vremena pregledali svu dokumentaciju DOS-a i uzimali imena svih koji su angazovani u stabu. Kako su rekli agenciji Beta u Savezu za promene, u cijim se prostorijama nalazi Izborni stab DOS-a, policijski inspektori su pokusali da oduzmu komjuter, ali im prisutni clanovi DOS-a to nisu dozvolili jer nisu imali policijski nalog. Inspektori su, takodje, trazili od prisutnih da im kazu ko finansira DOS, kako su organizovani i "kako funkcionisu". Jedan od inspektora je prilikom izlaska iz prostorija urucio "potvrdu o ulazenju u prostorije" funcioneru DOS-a u Cacku Miroslavu Markicevicu, na kojo je pisalo da je razlog posete "utvrdjivanje nacina rada i provera ovlascenja" DOS-a. U vreme dok su policajci bili u prostorijama SZP-a, nekolicina gradjana i celnici DOS-a okupili su se ispred sedista Izbornog staba DOS-a. Oni su, kako su rekli Beti, sprecili inspektore policije da iz prostorija iznesu komjuter u kome je smestena dokumentacija izbornih aktivnosti DOS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: