FEJZULAHI: SPO NECE UGROZITI DOS

Izvor: B92

Utorak, 12.09.2000.

17:28

Default images
Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine izrazili su uverenje da samostalni izlazak Srpskog pokreta obnove na predstojece lokalne izbore "nece ugroziti Demokratsku opoziciju Srbije". Potpredsednik LSV Emil Fejzulahi rekao je na konferenciji za novinare da to "pokazuju sva istrazivanja javnog mnjenja" i dodao da je SPO na lokalnim izborima 1996. godine u Novom Sadu "samo na jednom mestu dobio vecinu glasova". LSV je obezbedila kontrolore na birackim mestima u svim izbornim jedinicama u kojima ima svoje kandidate, rekao je portparol te stranke Robert Kolar i ocenio da ce, uz kontrolore DOS, biti onemogucena "bilo kakva izborna kradja", javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: