Poginulo pet ruskih vojnika, pet ranjeno

Izvor: SRNA, AP

Subota, 16.08.2003.

11:17

Default images
Pet ruskih vojnika je poginulo, a pet ranjeno u Čečeniji u subotu izjutra u eksploziji mine na daljinsko aktiviranje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Mina je detonirana u regionu Vedeno na jugu Čečenije, u trenutku kada je oklopno vojno vozilo u kome su se nalazili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova naletelo na eksplozivnu napravu. Vojnici su poginuli na licu mesta, kaže se u saopštenju Ministarstva. U međuvremenu, u čečenskoj prestonici Groznom u vazduh je dignut jedan automobil i tom prilikom su povređeni šef oblasnog penzinog fonda i trojica njegovih telohranitelja. Jedan od telohranitelja je u kritičnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: