Most na Savi i dalje blokiran

Izvor: B92

Subota, 09.08.2003.

14:15

Default images

Predsednik udruženja proizvođača duvana "Pocerina" Petar Lončar rekao je u subotu agenciji Beta da će blokada saobraćaja na šabačkom mostu preko reke Save biti nastavljena do ispunjenja zahteva poljoprivrednika.

Blokada šabačkog mosta počela je 4. avgusta, a proizvođači duvana od Ministarstva poljoprivrede Srbije traže da im se isplate potraživanja od 64 miliona dinara za prošlogodišnji rod.

"Poslednji predlog Ministarstva poljoprivrede nije prihvaćen zato što je kao krajnji rok za isplatu naših potraživanja naveden 31. oktobar ove godine. Može se desiti da i ovogodišnji rod predamo, pa da potražujemo novac za dve godine, a to zemljoradnici ne mogu da prihvate i naš isključiv zahtev je da se skrati rok isplate", izjavio je Lončar. Dok traje blokada šabačkog mosta policija usmerava saobraćaj ka Beogradu alternativnim putnim pravcem preko Obrenovca, a ka Novom Sadu preko Bogatića i Sremske Mitrovice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: