Đelić: Istraga o Janjuševiću i Kolesaru još traje

Izvor: B92

Petak, 08.08.2003.

11:26

Default images

Ministar finansija u Vladi Srbije Božidar Đelić rekao je da je još u toku istraga o tome da li su Vladini službenici Zoran Janjušević i Nemanja Kolesar platili porez na dohodak, a da su zbog toga naročito traženi podaci od Mađarske. "Podaci se ne uzimaju samo od banaka, već i od drugih insitucija", izjavio je Đelić, dodavši da Zakon o poreskom postupku sprečava iznošenje u javnost pitanja oko plaćenog poreza.

Đelić, koji je član Saveta Agencije za sanaciju banaka, rekao je da nije dobio nikakvo pismo od Kolesara, koji je u četvrtak od tog tela zatražio izjašnjavanje o tome da li u njega ima poverenje. "Ta procedura mi je malo čudna, kako Savet može da prosuđuje o tome da li on treba da ostane na mestu direktora Agencije", rekao je Đelić, dodajući da je Kolesar suviše kratko bio direktor da bi moglo da se prosuđuje o njegovom radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: