PR sindikata EPS-a bivši komentator 2. dnevnika RTS-a

Izvor: B92

Petak, 27.06.2003.

17:25

Default images

Paralelno sa borbom za ispunjenje štrajkačkih zahteva, sindikat EPS-a ovih dana vodi i medijsku bitku sa predstavnicima Vlade Srbije, odnosno resornog ministarstva. Za taj posao sindikat EPS-a anagažovao je PR službu, u kojoj se nalazi bivši urednik i komentator Drugog dnevnika RTS-a iz vremena Miloševića - Željko Avramović. Nebojša Jovanović iz press službe sindikata potvrdio je da Avramović u njegovom timu, a na pitanje čime se bivši urednik RTS-a preporučio za taj posao, on je odgovorio: "Mogu da vam odgovorim kada budete pitali gospođu Kori i gospodina Gerića zašto kompletno julovsko i espeesovsko rukovodstvo sedi na ključnim mestima, zašto dele stanove u vrhu EPS-a po nekoliko puta", kazao je Jovanović.

Jovanović je rekao da svi u press službi sindikata, pa i Avramović rade na volonterskoj osnovi. Upitan da li je tačno da je sindikat angažovao i bivšeg člana press službe Srpske radikalne stranke, Jovanović je kratko rekao: "Imam utisak da vi pokušavate da nam date političku konotaciju, našem štrajku, što mislim da nema veze. Ovoga puta nema nikakve političke pozadine. Jednostavno se trudimo da sprečimo rasprodaju energetskog sistema u ovoj zemlji" rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: