Moguć prekid emitovanja programa Radija SCG zbog duga

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.06.2003.

15:35

Default images

Prekid emitovanja programa Radija Srbije i Crne Gore moguć je svakog trenutka, zbog tromesečnog duga za struju, saopšteno je u četvrtak iz te radio stanice koja emituje program na kratkim talasima za inostranstvo. Direktorka Radija SCG Milena Jokić navela je u pisanoj izjavi da predstoji isključenje struje u Kratkotalasnom centru u Bijeljini, jer već tri meseca nisu uplaćena sredstva iz budžeta državne zajednice za korišćenje električne energije. Jokićeva je ocenila da bi prekid emitovanja programa Radija SCG predstavljao neprocenjivu i dvostruku štetu, jer ne bi značio samo havariju predajnika i antenskog sistema, već i "definitivno gubljenje, odnosno zaposedanje međunarodnih frekvencija tog radija". Direktorka Radija SCG navela je da je nedopustivo "svako produžavanje taktike mrcvarenja" te državne stanice, jer od početka funkcionisanja SCG još nije definisan njen status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: