Vlada zatražila ostavku Veselinova

Izvor: B92

Sreda, 28.05.2003.

12:03

Default images

Premijer Zoran Živković i ostali članovi Vlade Srbije zatražili su od ministra poljoprivrede Dragana Veselinova da podnese ostavku, potvrđeno je Radiju B92 iz više izvora. Kako se saznaje, Veselinovu je na sastanku u ponedeljak sugerisano da napusti Vladu, zbog pritiska javnosti nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Katarina Marić.

Nebojša Čović je na konferenciji za novinare potvrdio da je na sastanku Vladi bilo reči i o Draganu Veselinovu ali i o šefu Biroa za komunikacije Vladimiru Popoviću: "Bilo je reči oko gospodina Popovića je dogovoreno ono što je i pre dogovoreno, a to znači da on ide iz Biroa, a razgovori oko ministra Veselinova se i dalje vode. To je bila jedna baš, onako, konstruktivna analiza svega onoga sa čime se sada Vlada susreće zbog problema koji su se otvorili u prethodnom periodu", kazao je Čović.

Ministar Veselinov zakazao je konferenciju za novinare za četvrtak prepodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: