Batić: Izbori u decembru 2004.

Izvor: Beta

Petak, 23.05.2003.

13:59

Default images

Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije i ministar pravde Vladan Batić izjavio je da će parlamentarni izbori biti raspisani u decembru sledeće godine. "Problemi u Vladi i DOS-u biće rešeni. Moramo voditi računa o interesu Srbije, a ne o interesima nekih opozicionih partija", rekao je Batić na konferenciji za novinare u Nišu. Komentarišući predlog Velimira Ilića da se Nova Srbija, Demokratska stranka Srbije i G17 plus dogovore o inicijativi za raspisivanje vanrednih izbora, on je izrazio sumnju da će G17 plus praviti bilo kakvu zajedničku strategiju sa Ilićem.

Batić je tokom posete Čačku u petak popodne kazao da se i u Vladi Srbije "mora naprtaviti red" i da "disonantni tonovi u Vladi moraju biti otklonjeni". "Ne može se biti u Vladi i istovremeno biti protiv Vlade. Opstaće ova Vlada, jer to što je par violina raštimovano, ne mora da se raspadne ceo orkestar," rekao je Batić. On se založio da se ispita rad svakog funkcionera, i da se utvrdi "ko je šta i kako radio".

Povodom optužbe lidera Nove Srbije u dnevnom listu "Blic" da "pravno razara neke stranke i uzima im poslanike", Batić je rekao da se od NS "naslušao toliko neistina, kleveta i laži" i da "ne treba gubiti vreme na stranke koje su politička prošlost". "Žao mi je što je tako, ali to je sistem iskrivljenih vrednosti, ako nemaju argumente, onda vređaju," rekao je Batić i dodao da će na sledećim izborima građani oceniti sve stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: