Mitrović: Čović udarna pesnica Miloševića u vreme ratova

Izvor: FoNet

Ponedeljak, 19.05.2003.

19:03

Default images

Vlasnik RTV PINK Željko Mitrović izjavio je u ponedeljak da je spreman da u svakom trenutku podnese kompletan izveštaj o svom finansijskom poslovanju, a da građani procene da li to isto spreman da učini i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović.

Vlasnik RTV Pink je takođe rekao da Čović ne daje odgovora na pitanja, ne njemu nego građanim Srbije: gde su izvštaji o raspolaganju finansijskim sredstvima na Kosovu i Metohiji, o transferima košarkaša FMP, koliko puta se sreo i o čemu je razgovarao sa Dušanom Spasojevićem i Legijom, da li je platio ekstra profit za kuću u kojoj živi i kako je do nje došao? "Zašto ne odgovara ni na jedno pitanje o vezama sa Jezdimirom Vasiljevićem, na pitanja koje postavlja Momčilo Trajković? "Ko to zapravo štiti Nebojšu Čovića, udarnu pesnicu Miloševićevog režima za vreme ratova u Bosni i Hrvatskoj", pita Željko Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: