Čović: Šiptar i Kum učestvovali u hapšenju Miloševića

Izvor: Beta

Ponedeljak, 19.05.2003.

17:47

Default images

Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović izjavio je u ponedeljak da su Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, ubijene vođe zemunskog klana, učestvovali u hapšenju bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, 31. marta 2001. godine.

Upitan koliko puta se video sa bivšim komandantom rasformirane Jedinice za specijalne operacije Miloradom Lukovićem Legijom, Čović je naveo da se izmedju ostalog sa njim video prilikom hapšenja Miloševića i dodao da su tamo bili Mile Luković i Spasojević. "Sreo sam ga (Legiju) nekoliko puta na jugu Srbije, nekoliko puta u Vladi Srbije, nekoliko puta prilikom hapšenja Slobodana Miloševića 31. marta 2001. godine, a video sam i da su među onim maskiranim koji su spektakularno osvajali portirnicu (u vili u Užičkoj) bili i Dušan Spasojević i Mile Luković zvani kum", rekao je Čović na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: