Stranke iz Preševa nezadovoljne rezultatima vanrednog stanja

Izvor: Beta

Utorak, 22.04.2003.

23:05

Default images
Predstavnici političkih partija iz Preševa izrazili su nezadovoljstvo rezultatima akcije borbe protiv organizovanog kriminala koje su u vreme vanrednog stanja sprovođene na jugu Srbije. Opštinski odbornik Demokratske stranke Nenad Manić ocenio je da se u Preševu i Pčinjskom okrugu na planu borbe protiv organizovanog kriminala "nije desilo ništa spektakularno". On je rekao da predstavnici DS nisu zadovoljni kako je policija u Vranju vodila akciju borbe protiv kriminala tokom vanrednog stanja. "Pripadnici vranjskog SUP-a to opravdavaju činjenicom da na teritoriji okruga nema organizovanih grupa koje se bave kriminalom, međutim mislim da toga ima, a to su potvrdile i mnoge međunarodne organizacije označivši ovo područje kao kriminalno, kada je u pitanju trgovina drogom", rekao je Manić. Predstavnik parlamentarne grupe Pokreta za demokratski progres (bivši pripadnici Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe) Orhan Redžepi ocenio je da država u vreme vanrednog stanja nije u bila stanju da "raskrsti sa kriminalom" na jugu Srbije. Redžepi je podsetio da nije rasvetljen slučaj otmice Albanca - vlasnika benzinske pumpe Nebi Njuhiua, koga su nepoznata lica otela u februaru 2000. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: