Ivanović: nastavljaju se protesti Srba na Kosovu

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.04.2003.

15:24

Default images
Protesti Srba na Kosovu, započeti krajem prošle nedelje u Kosovskoj Mitrovici, biće nastavljeni u sredu 9. aprila u Gračanici i u četvrtak 10. aprila u Leposaviću, potvrdio je u ponedeljak predsednik Srpskog nacionalnog veća za severno Kosovo Milan Ivanović. "Verujem da ćemo medjunarodnoj zajednici na ovaj način preneti srpski stav i da ćemo dematovati lažne izveštaje šefa UNMIK Mihaela Štajnera Savetu bezbednosti da je situacija na Kosovu ružičasta", rekao je Ivanović i ponovio svoju ocenu da je za tešsko stanje na Kosovu odgovaran Štajner. Ivanović kaže da su sve institucije i organizacije, koje okupljaju Srbe, pozvane da učestvuju u protestima, ali i potvrdjuje da direktnih kontakata sa koalicijom "Povratak" nije bilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: