Pogođena zgrada ministarstva informisanja

Izvor: B92

Subota, 29.03.2003.

12:28

Default images
Američke snage ispalile su nekoliko krstarećih raketa na iračko Ministarstvo informisanja, izrokujući veliku štetu, nakon vazdušnih napada koji su trajali cele noći i u kojima je, prema rečima Iračana, ubijeno na desetine civila. Napadi su nastavljei i u subotu sa najmanje dve eksplozije u centru Bagdada. Dopisnik Rojtersa video je mnogo razbijenog stakla a, prema prvim informacijama, raketa je probila krov 11-spratne zgrade, na kome su oštećeni predajnici nekoliko medijskih kuća.Zgrade u neposrednoj blizini Ministarstva, u kojima su smještene razne medijske organizacije, takođe su oštećene iako televizija Rojtersa i dalje emituje uživo program iz Bagdada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: