KRSTIC: KOSTUNICA POBEDJUJE U PRVOM KRUGU

Izvor: B92

Petak, 18.08.2000.

17:07

Default images
Prema svim rezultatima istrazivanja javnog mnjenja predsednicki kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Kostunica pobedjuje vec u prvom izbornom krugu, ocenio je u petak potpredsednik Nove demokratije Svetozar Krstic. Pitajuci se odakle vladajucim strankama novac za emitovanje spotova na drzavnoj televiziji, koja jedan sekund politickog spota naplacuje 60 nemackih maraka, Krstic je zatrazio da se "javnosti saopsti da li su vladajuce stranke platile emitovanje svojih spotova, ili se ta kampanja finansira iz dzepova gradjana, putem TV pretplate, ili poreza". Prema njegovim recima, "po prirodi posla" susreti izmedju SPO i stranaka Demokratske opozicije Srbije su "svakodnevni". "Ne znam da li ce doci do udruzivanja i da li ce SPO povuci svog kandidata za predsednika, jer je apsolutno jasno da ce Kostunica pobediti vec u prvom krugu, a ovakvo razdvajanje opozicije nikome ne sluzi na cast ni dobro. Nema jos puno vremena, ja se uzdam da ce vreme i razum opozicionih lidera, kao i apsolutni zajednicki i jedinstveni cilj dovesti do zajednickog resenja ove situacije", zakljucio je Krstic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: